Team in de kijker

02 februari 2023

Als klant bij Apotheek Boseind ken je ons intussen wel. Of misschien ook niet? Daarom stellen we ons graag even aan je voor.

Petra Lakiere

Onze apotheekassistente met Duitse roots maakt intussen al bijna tien jaar deel uit van het team. Petra woont op Tikbroeken, is getrouwd, heeft 3 kinderen én een kleinzoontje van twee jaar. Je vindt Petra voornamelijk achter de schermen van Apotheek Boseind. Daar houdt ze zich dagelijks bezig met het wegzetten van bestellingen, maken van bereidingen, en het stockbeheer. Petra is erg behulpzaam en springt graag bij waar ze kan. Haar vrije tijd brengt ze liefst aan zee of in de Ardennen door.

Lennert Follon

Ook apotheker Lennert woont op een steenworp van de apotheek. Misschien komt hij je ergens bekend voor, maar kan je hem niet meteen ‘plaatsen’? Wel, je bent niet de enige. Want als ‘sociaal beestje’ was Lennert jarenlang actief bij de scouts op Boseind. Maar ook vandaag blijft hij zich even geëngageerd inzetten voor allerlei buurtinitiatieven. De kans is dus groot dat je hem al eens tegen het lijf liep tijdens een of ander event. Verder is hij altijd te vinden voor een partijtje voetbal of uitdagende quiz.

Annebelle Thijs

Onze nieuwste collega is apotheker Annebelle. Zij is getrouwd en verwelkomde onlangs haar eerste zoontje Charles. Annebelle heeft haar naam niet gestolen, want ze is erg gepassioneerd door schoonheid en cosmetica. Als visagiste van het merk Cent Pur Cent maakt ze er een erezaak van om je ‘belle’ buiten te laten gaan. Boek dus zeker eens een persoonlijke make-upsessie bij haar op maandag of dinsdag, de twee dagen dat je haar in de apotheek vindt.

Bart Heleven & Véronique Jutten

Bart en Véronique runnen al sinds 2006 met veel toewijding de apotheek. Daarnaast runnen ze samen een gezin, want ze zijn getrouwd en hebben drie tienerzonen. Wanneer het koppel niet in de apotheek aan het werk is, nemen ze hun zonen graag mee op ontdekking in de wereld.

Team in de kijker

Online
bestellen.

Ben je gehaast of wil je zeker zijn dat je product in voorraad is? Geef dan op voorhand je bestelling door via het bestelformulier. Wij geven je een seintje als deze klaar is om afgehaald te worden.

Online
bestellen.

Ben je gehaast of wil je zeker zijn dat je product in voorraad is? Geef dan op voorhand je bestelling door via het bestelformulier. Wij geven je een seintje als deze klaar is om afgehaald te worden.

Openingsuren

Ma: 09u00 - 12u15 & 13u30 - 18u30
Di: 09u00 - 12u15 & 13u30 - 18u30
Wo: 09u00 - 12u15
Do: 09u00 - 12u15 & 13u30 - 18u30
Vr: 09u00 - 12u15 & 13u30 - 18u30
Za: 09u00 - 12u15

Contact

Boseind 18
3910 Pelt - België

Tel : 011 66 28 29
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © Apotheek Boseind -
Privacy policy

Website by It's me