Skip to main content

Stralende glanzende lokken tijdens de feesten

12 maart 2023

Haal jij ook graag alles uit de (kleer)kast tijdens de feestdagen? Vergeet dan zeker je kapsel niet. 

Want een stralende feestlook begint bij zacht, gezond en glanzend haar. Met deze tips zijn je lokken alvast partyproof.

Milde producten

Vaak onderschatten mensen het belang van een goede shampoo. Nochtans maakt dit een wereld van verschil. Er bestaan niet voor niets specifieke shampoos, speciaal afgestemd op de noden van het haar. Haar dat vet snel wordt, heeft baat bij een talgregulerende shampoo, terwijl droog haar net een voedende, rijke shampoo nodig heeft. Kies altijd voor een milde shampoo met een lage pH-waarde. Eerst en vooral is die zachter voor je hoofdhuid, en ten tweede sluit die je haarschubben, waardoor je lokken zacht en glanzend worden.

De perfecte wasbeurt

Maak je haar nat met warm water. Neem een klein beetje shampoo in je handpalm, ongeveer de grootte van een eurostuk, en schuim het eerst even op tussen je handpalmen. Vaak hebben mensen de neiging om veel te veel product te gebruiken. Spoel uit met lauw tot warm water. Heb je erg vet haar? Was het dan een tweede keer en spoel goed uit. Breng vervolgens je conditioner of haarmasker aan en laat inwerken volgens de instructies op de verpakking. Spoel uit.

Tip! Verfris je haar na de laatste spoelbeurt met koud water. Hierdoor sluiten je haarschubben en krijgt je haar een mooie glans. En jij bent meteen wakker. ;)

Geduldig drogen

Droog je haar zachtjes met de handdoek en laat het even rusten voor je de haardroger gebruikt. Zet je haardroger niet op de heetste stand en hou voldoende afstand met je haar. Gebruik eventueel een hittebestendige spray om het extra te beschermen.

Moeilijk of verzwakt haar?

Heb je last van droog, dunner wordend of beschadigd haar? Dan kan een haarolie stimulerend werken. Je haar voelt opnieuw sterk en zacht aan, maar ziet er meteen ook gezond en glanzend uit.

Binnen ons nieuw gamma haarverzorgingsproducten van René Furterer vind je alles wat je nodig hebt om je haar te laten stralen als een kerstster! ;) Profiteer nu van het kennismakingsaanbod en krijg 20% korting.

Stralende glanzende lokken tijdens de feesten

Online
bestellen.

Ben je gehaast of wil je zeker zijn dat je product in voorraad is? Geef dan op voorhand je bestelling door via het bestelformulier. Wij geven je een seintje als deze klaar is om afgehaald te worden.

Online
bestellen.

Ben je gehaast of wil je zeker zijn dat je product in voorraad is? Geef dan op voorhand je bestelling door via het bestelformulier. Wij geven je een seintje als deze klaar is om afgehaald te worden.

Openingsuren

Ma: 09u00 - 12u15 & 13u30 - 18u30
Di: 09u00 - 12u15 & 13u30 - 18u30
Wo: 09u00 - 12u15
Do: 09u00 - 12u15 & 13u30 - 18u30
Vr: 09u00 - 12u15 & 13u30 - 18u30
Za: 09u00 - 12u15

Contact

Boseind 18
3910 Pelt - België

Tel : 011 66 28 29
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.