Skip to main content

SOS haarproblemen!

28 februari 2023

Wie droomt er niet van een mooie, volle bos haar die glanst van gezondheid? Maar factoren zoals stress, de wissel van de seizoenen of ziekte kunnen de kwaliteit van je haar negatief beïnvloeden.

Gelukkig bestaan er tegenwoordig heel wat producten om je haar en hoofdhuid terug in topvorm te brengen.

Je ziet in de reclamespots dames met hun spiegelgladde, volumineuze coupes zwaaien alsof het een koud kunstje is. Maar soms heeft je haar een beetje extra verzorging nodig. Schilfertjes, een jeukende hoofdhuid en haaruitval kunnen flink wat roet in het eten gooien. Gelukkig vind je in ons assortiment van René Furterer heel wat producten die hierbij kunnen helpen.

Like a pro met preshampoo

Mooi haar begint bij de wortel. Een gezonde hoofdhuid is dus al een goed begin. Verwen je hoofdhuid af en toe met een heerlijke preshampoo behandeling, zoals Astera Fresh. Masseer het product zachtjes in op de hoofdhuid en geniet van dit heerlijke moment van welzijn. Vaak zijn dit soort producten rijk aan essentiële oliën met verzachtende en voedende eigenschappen. Hierdoor heb je minder last van jeuk, (vette) schilfertjes en irritatie. De textuur verklaart meteen ook waarom dit een ‘preshampoo’ is: eerst even je haar wassen, want je wil natuurlijk niet met olieachtig haar de deur uitgaan.

Een rem op haaruitval

Merk je dat er wel heel veel haar in je borstel blijft hangen? Of ligt er na het drogen een heus ‘haartapijtje’ op je badkamervloer? Vaak is haaruitval een onschuldig fenomeen: elke dag zo’n 50 tot 100 haren verliezen is perfect normaal. Maar wanneer er plotseling veranderingen optreden, kun je best deskundig advies inwinnen. Spring gerust eens binnen zodat we kunnen nagaan wat de oorzaak is en vooral: wat je ertegen kunt doen. Er zijn heel wat producten tegen haarverlies op de markt, gaande van een verzorgende shampoo tot intensieve kuur waarmee je heel goede resultaten boekt!

Van binnenuit gezond

Last but not least: je kunt je haar ook van binnenuit verzorgen. Hiervoor bestaan speciale haarvitamines en supplementen. Vaak bevatten deze vitamine B8, dat de keratineproductie van het haar stimuleert. Het resultaat? Minder haaruitval, en glanzender, sterker haar. Wij hebben een uitgebreid aanbod haarsupplementen, vaak in voordeelverpakking.

Elke dag je beste ‘coupe’ voorzetten? Dat kan absoluut. Kom gerust eens langs, we helpen je graag verder!

SOS haarproblemen!

Online
bestellen.

Ben je gehaast of wil je zeker zijn dat je product in voorraad is? Geef dan op voorhand je bestelling door via het bestelformulier. Wij geven je een seintje als deze klaar is om afgehaald te worden.

Online
bestellen.

Ben je gehaast of wil je zeker zijn dat je product in voorraad is? Geef dan op voorhand je bestelling door via het bestelformulier. Wij geven je een seintje als deze klaar is om afgehaald te worden.

Openingsuren

Ma: 09u00 - 12u15 & 13u30 - 18u30
Di: 09u00 - 12u15 & 13u30 - 18u30
Wo: 09u00 - 12u15
Do: 09u00 - 12u15 & 13u30 - 18u30
Vr: 09u00 - 12u15 & 13u30 - 18u30
Za: 09u00 - 12u15

Contact

Boseind 18
3910 Pelt - België

Tel : 011 66 28 29
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.