Skip to main content

Gezond de winter in met vitamines (2)

25 oktober 2023

Voel jij je in het najaar ook vaak wat slapjes en futloos? Of wil je je weerstand versterken voor de koude wintermaanden aanbreken? Dan zijn vitamines altijd een goed idee.

Vitamine D

Nee, het zit niet in je hoofd: veel mensen hebben in de winter last van een futloos gevoel en allerlei vage klachten. Dat wordt vaak veroorzaakt door een tekort aan vitamine D. En dat ligt in België snel op de loer, want vitamine D wordt door je lichaam geproduceerd na blootstelling aan zonlicht. Je eigen zonne-energiecentrale, zeg maar. Daarom is voldoende zonlicht ook enorm belangrijk voor je immuunsysteem. Een voedingssupplement met vitamine D is dus zeker geen overbodige luxe. Tip: ga ook als het koud is, de buitenlucht in. Want kou houdt je lichaam niet tegen om van het zonlicht te profiteren!

Gezond eten

Hoewel je waarschijnlijk zin hebt in comfort food en snoep, hou je je cravings toch best in toom. Want te veel suiker verzwakt de weerstand van je lichaam. Gezond en evenwichtig eten daarentegen geven je meer energie en verhogen je weerstand. Misschien is het ook fijn om al eens vooruit te blikken naar het voorjaar: dan heb je er alvast geen winterkilo’s af te werken! Een voedingssupplement is trouwens nooit een vervanging voor gezond eten, maar vormt een prima aanvulling.

Haarvitamines

Ook een typisch verschijnsel in het najaar is haaruitval. Misschien merkte je ook al dat er plots wel heel veel van je weelderige haardos in je haarborstel bleef hangen? Dan is het geen slecht idee om er supplementen bij te halen. Die helpen om haar te verstevigen of te herstellen na de zomermaanden. Een leuk extraatje: ze werken evenzeer verstevigend op je nagels.

Wil je je lichaam ook een duwtje in de rug geven? Vraag dan gerust naar onze vitamines, we helpen je graag met het samenstellen van een kuur op maat.

.

Neem contact op

Gezond de winter in met vitamines

Online
bestellen.

Ben je gehaast of wil je zeker zijn dat je product in voorraad is? Geef dan op voorhand je bestelling door via het bestelformulier. Wij geven je een seintje als deze klaar is om afgehaald te worden.

Online
bestellen.

Ben je gehaast of wil je zeker zijn dat je product in voorraad is? Geef dan op voorhand je bestelling door via het bestelformulier. Wij geven je een seintje als deze klaar is om afgehaald te worden.

Openingsuren

Ma: 09u00 - 12u15 & 13u30 - 18u30
Di: 09u00 - 12u15 & 13u30 - 18u30
Wo: 09u00 - 12u15
Do: 09u00 - 12u15 & 13u30 - 18u30
Vr: 09u00 - 12u15 & 13u30 - 18u30
Za: 09u00 - 12u15

Contact

Boseind 18
3910 Pelt - België

Tel : 011 66 28 29
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.