Skip to main content

Gelukkig nieuwjaar!

01 januari 2023

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Wij hebben onze goede voornemens alvast opgelijst. En jij? Zijn er dingen die jij in het nieuwe jaar (niet) meer wil doen?

Allereerst onze beste wensen! Het voltallige team wenst jou en je liefsten een geweldig jaar vol geluk, mooie momenten én uiteraard een goede gezondheid. Met dat laatste helpen we je trouwens graag. Want goede voornemens, vooral op gebied van gezondheid, zijn een kolfje naar onze hand.

Kom in beweging

Ben jij zo iemand die ’s morgens gezwind de loopschoenen aantrekt en de dag start met een paar kilometer hardlopen? Super! Is dat echt niet jouw ding? Totaal geen probleem. Laat je vooral niet ontmoedigen, want iedereen kan bewegen. Soms zit het echt in de kleine dingen. Neem wat vaker de trap of ga te voet naar de bakker in plaats van uit gewoonte in de auto te stappen. Probeer zo vaak mogelijk een wandeling in de natuur te maken. Da’s niet alleen gezond voor je lichaam, ook je gemoed vaart er wel bij. Zeker tijdens de grauwe wintermaanden.

Gezond genieten

Een makkelijke maatstaf voor gezond eten is: kleur. En dan hebben we het niet over de kleurrijke logo’s van hamburgerketens. Kleur op je bord betekent meestal: groenten in je maaltijd. Een helderrode tomaat-paprikasoep, een kleurrijke groentencurry of stoemp zijn prima vitaminebronnen. Probeer zo gevarieerd mogelijk te eten en voldoende tijd te nemen voor je maaltijd. Maak van je diner een kleurrijk familiegebeuren, da’s ook meteen goed voor je humeur!

Ban de sigaret

Al langer van plan om te stoppen met roken? Dan wordt 2023 hét jaar waarin je het waarmaakt. Het goede nieuws? Je staat er niet alleen voor. Tegenwoordig zijn er echt enorm goede producten op de markt die je helpen om te kappen met je nicotineverslaving. Deze nicotinevervangers zijn verkrijgbaar in sprayvorm, als kauwgom, zuigtabletten, invisipatch of inhaler. Zo kies je zelf welke toepassing je het meest aangenaam vindt. We gaan graag samen met jou op zoek naar een oplossing op maat.

Wil je zelf wat gezonder leven in 2023? Spring gerust eens binnen voor vrijblijvend advies. We helpen je graag je voornemens waarmaken!

Gelukkig nieuwjaar!

Online
bestellen.

Ben je gehaast of wil je zeker zijn dat je product in voorraad is? Geef dan op voorhand je bestelling door via het bestelformulier. Wij geven je een seintje als deze klaar is om afgehaald te worden.

Online
bestellen.

Ben je gehaast of wil je zeker zijn dat je product in voorraad is? Geef dan op voorhand je bestelling door via het bestelformulier. Wij geven je een seintje als deze klaar is om afgehaald te worden.

Openingsuren

Ma: 09u00 - 12u15 & 13u30 - 18u30
Di: 09u00 - 12u15 & 13u30 - 18u30
Wo: 09u00 - 12u15
Do: 09u00 - 12u15 & 13u30 - 18u30
Vr: 09u00 - 12u15 & 13u30 - 18u30
Za: 09u00 - 12u15

Contact

Boseind 18
3910 Pelt - België

Tel : 011 66 28 29
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.